maanantai 23. maaliskuuta 2020

Alkusanat neljässä osassa.


    Kirjoittamaton kirja, mistä se tulee ja kuka sen kirjoittaa ilman sanoja? Hyvä kysymys, sillä tämä kirja on syntynyt tyhjästä.
Ennen tätä olin kuin yksinäinen sana sivulla 64 ja kuitenkin sivut ovat yllättävän täynnä jos kulkee mieli avoimena.
   Asuin karulla Jäämeren saarella ja siellä kohtasin vieraan, joka todisti minulle tyhjyyden olevan täynnä sanoja, tuo kohtaaminen oli täysin odottamaton.
   Vieras pyysi, että julkaisisin nimissäni hänen kertomansa tarinan ja kysyessäni että miksi juuri minä, vieras vastasi: ”Olet sopivasti ennakkoluuloton etkä herätä epäuskoista huomiota kun julkaiset kirjani. Ja toisaalta, en olisi tässä jos mielesi olisi liian sulkeutunut, sillä silloin et uskoisi minun olevan edes olemassa. Lisäksi olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sillä minä nimittäin haluan oppia suomea."
   Lähes päivittäisissä tapaamisissa syvennyimme suomen kielen saloihin ja aloin saada vieraaltani tekstiä tulevaa kirjaa varten. Hankaluuksia tosin oli, vieras kyllä oppi ilmiömäisen nopeasti uusia sanoja kun taas minulla oli vaikeuksia löytää oikeat sanat vaikeiden termien tilalle. Saatuamme muutaman sivun valmiiksi, lähetin ne hyvälle ystävälleni ja pyysin häntä tarkistamaan tekstin kirjoitusasun oikeellisuuden. Vastaus oli yllättävä: ”Kuka sinä oikeasti olet? Nämä tekstit eivät ole sinun päästäsi, oletko joku alieni?” Nauroin vastaukseksi ja myönsin että minulla on vieras jota autan ja että tuo määritelmä kyllä pätee häneen, samalla myönsin lopullisesti myös itselleni totuuden vieraastani.
   Lähettämieni alkusivujen perusteella ystäväni innostui tekstistä ja lupautui olemaan yksityinen oikolukijani, mutta asetti ehdon: ”Kuulehan mies, nyt sinulla on sellainen vieras että vaikka saisit häneltä tekstit tuhanteen kirjaan, niin nyt myös esitetään kysymyksiä, sillä tilanne on kerta kaikkiaan ainutlaatuinen.” Niin me sitten kyselimme, minun ollessa välikätenä, ja kirja laajeni alkuperäisestä linjauksestaan melkoisesti. 
   Näin jälkikäteen harmittaa, ettemme osanneet kysellä enempää, mutta syy siihen oli yksinkertaisesti se, että vastauksien sisäistäminen vei meidät polulle jolla ei ollut loppua. Toivon kuitenkin, että osasimme esittää edes muutaman oikean kysymyksen joista tämän kirjan lukijoille on hyötyä. Aloin kutsua vierastani nimellä Adam, joka todellakin on alien, ja mikään tästä eteenpäin ei ole enää minun kirjoittamaani, olen antanut tekstille vain oman puhekieleni, sen jonka hänelle opetin.

Ensi havainto, kiinalainen yllätys ja Nikola Tesla.

   Teidän hentoiset satelliittinne havaitsivat jotain valtavaa saapuneen aurinkokuntanne rajoille ja olevan laskennallisesti törmäyskurssilla kohti Maata. Mitkään tieteelliset arvioinnit eivät pystyneet selvittämään sitä mistä oli kyse. Lähestyvä kohde oli ensin kuin kaasuplaneetta, mutta muuttui sitten kooltaan ja rakenteeltaan kaikkien tunnettujen luonnonlakien vastaisesti.
    Yhdysvallat ja Venäjä istuivat todella tiivisti pohtimassa asiaa, miten tuon lähestyvän kohteen voisi tutkia paremmin ja analysoida sen aiheuttaman uhan. Sitten pöytään astui Kiina, joka ilmoitti rakentaneensa aluksen jolla pääsee Marsiin todella nopeasti, teidän ajassanne laskien vaivaisessa 40 päivässä.
    He olivat varustaneet aluksen täysin valmiiksi ja se seisoi jo laukaisualustalla. Muut pöydässä olivat aivan ihmeissään, sillä he olettivat kiinalaisten korkeintaan vasta suunnittelevan kuulentoa. Vielä suurempi ihmetyksen aihe oli kiinalaisten kehittämä moottori. Se oli värähtelymoottori, joka toimi ilman polttoainetta ja oli kuulemma vailla liikkuvia osia. Tosin, sen pystyi käynnistämään vasta kiertoradalla, jolle itse raketti piti ensin lähettää kantoraketin avustuksella.
    Aluksen piti jäädä Marsista paluunsa jälkeen kiertoradalle, osaksi Kiinan uutta avaruusasemaa, jolta miehistö oli tarkoitus noutaa erikseen takaisin maahan. Myös aluksen maksiminopeutta tiedusteltiin sekä sitä onko lentoaika laskettu keskietäisyyden mukaan vai siitä, kun Mars on kiertoradallaan mahdollisimman lähellä Maata. Vastaus oli epämääräinen: ”Olemme nopeampia kuin Helios-aurinkoluotaimet aikanaan.”
   NASA, eli National Aeronautics and Space Administration eli Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinto oli aikoinaan laukaissut nuo, Länsi-Saksan 70-luvulla valmistamat, luotaimet radalleen ja Helios 2 oli saavuttanut kiertoradallaan yli 250000 kilometrin tuntinopeuden. Tuon valtavan nopeuden aiheutti kiertorata auringon ympärillä, kun luotain oli kuin jatkuvassa pudotuksessa kohti aurinkoa. Kuulijoissa tuon nopeuden saavuttaminen ilman tiukkaa kiertorataa kuulosti uskomattomalta. Lisäksi ihmetystä aiheutti myös se, kun kiinalaiset kertoivat moottorin olevan Nikola Teslan keksintö.
    Aikoinaan Teslan näennäisesti epäonnistuneille keksinnöille oli vain hymähdelty, kun taas onnistuneet puolestaan otettiin avosylin vastaan. Tiedemiehet unohtivat nopeasti hänen vajaat keksintönsä, mutta kiinalaisilla oli resursseja nostaa ne uudelleen pöydälle ja selvittää mistä niissä todella oli kyse.
   Teslasta, näin ulkopuolisena, haluan sanoa sen että hän oli aikansa merkittävin keksijä, visionääri ja tiedemies. Käytätte joka päivä hänen keksintöjään, mutta missä on se arvostus jonka hän ansaitsisi? Silloin kun hän eli, osa hänen ideoistaan varastettiin ja omittiin röyhkeästi. Entä jos nostaisitte hänet vihdoin ja viimein kunnon jalustalle.
    Myös me olemme saaneet jalostettua yhdestä hänen oivalluksestaan meille erään todella merkittävän keksinnön, ja se on saavutus johon yksikään toinen teistä ei ole pystynyt.
    Joku jo varmasti miettii sitä, mihin unohdin Albert Einsteinin. Pidämme häntä loistavana tiedon koostajana, joka pystyi yhdistämään kaiken sen mitä ihmiskunta oli siihen mennessä kirjannut ylös, sekä ymmärtänyt Taivaanmekaniikasta. 
    Teidän jokaisella sukupolvellanne pitäisi olla oma Einsteininsa, joka pystyisi erottelemaan sekä yhdistämään kiihtyvän tietotulvan seasta oleellisen.
 

Nibiru lyhyt historia.
Nyt teillä oli alus, jonka pystyitte lähettämään tutkimaan tuota lähestyvää kohdetta, ja yhdysvaltalaiset sekä venäläiset olivat saaneet alukselle myös oman edustajansa.
   Aluksi kohde sai viralliseksi nimekseen Ghost (aave), sen yllättävän ilmaantumisen vuoksi ja myös siksi, että se muutti muotoaan jatkuvasti antaen tukea tuolle nimelle. Nimi Ghost ei kuitenkaan tiedotusvälineillenne kelvannut, ja niin kohde sai tiedotusvälineiden käyttämän Nibirun myös viralliseksi nimekseen. Mistään muusta tuntemattomasta kohteesta ei ole historian saatossa kirjoitettu niin paljon ja ounasteltu sen olemassaoloa kuin Nibirusta.
     Babylonian muinainen astrologia mainitsee sen ensimmäisenä. Myös Neberuna, Neibiruna ja planeetta X:nä nykyisin tunnettu kohde, on vaivannut ihmisten mieliä jo vuosituhansia.
    Akkadiksi, joka on Assyrian ja Babylonian alueella käytetty, sukupuuttoon kuollut itäseemiläinen kieli, se tarkoittaa lähinnä risteystä. Ensimmäiset kirjalliset merkinnät Nibirusta ovat ajalta 2500 vuotta eaa. Myös mayat ovat maininneet tuon salaperäisen kohteen olemassaolon ja kierron. Heillä oli pelottavan tarkka tähtitieteellinen tietotaito, sillä miten muuten he olisivat voineet ennustaa tapahtuman, joka tapahtuu 26000 vuoden välein, kuten talvipäivänseisaus vuonna 2012, jolloin aurinko on linjassa kohti linnunradan keskustaa. Platoninen vuosi on myös 26000 vuotta, jonka Maan prekessio eli hyrräliikekierros kestää. He tiesivät myös sen, että Nibiru on jo useasti kierrollaan vieraillut maapallon lähellä, aiheuttaen muutoksia sen elinolosuhteissa. Monet teistä olettivat, että heidän kalenterinsa loppuu siihen kun seuraava kohtaaminen tapahtuu.
    Nibiruun uskovat ovat esimerkiksi arvioineet, että se kiertää aurinkoa pystysuunnassa, kun muut sen planeetoista ovat kiertoradallaan vaakatasossa ja päätelleet sen radan sekä kiertoajan olevan erittäin pitkiä.
   Yksi teidän teorioistanne on se, ettei se ole tulossa vaan että te olette menossa sitä kohti ja lajien joukkotuhot ovat johtuneet siitä, kun Maa on käynyt lähellä linnunradan ekvaattoritasoa. Tuo teorianne on lähinnä oikeaa, sieltä on tosiaan tulossa teitä vastaan ryöppy erilaisia taivaankappaleita. Osumatta edes teihin, ne vaikuttavat myös aurinkoon, aiheuttaen sen pinnalla valtavia aurinkomyrskyjä. Ne puolestaan vaikuttavat myös maapalloon, aiheuttaen valtavaa vahinkoa esimerkiksi sähkö- ja tietoliikenneyhteyksille. Lisäksi nuo vierailijat aiheuttavat maapallolla maanjäristyksiä, tulivuorten aktivoitumista ja rajuja säätilan vaihteluita. Vuorovesi-ilmiön valtava muutos aiheuttaa tilanteita joita voisitte kutsua, kuten muinoin, nimellä vedenpaisumus. Osa tiedemiehistänne tietää tämän, mutta eivät sitä, missä kyseinen risteys on!
   Muinaisuudessanne on merkkejä pienemmistä risteämisistä, tuo suurempi risteäminen tapahtuu kuitenkin teidän aikakirjojenne mukaan säännöllisin väliajoin. Muinaiset astrologinne olivat viisaampia kuin nämä nykyiset, sillä he olivat tietoisia siitä milloin risteys lähestyy. Tuosta tuli mieleeni se, että en ymmärrä miksi haikailette Marsiin, katsokaa mitä sille tapahtui viime kerralla kun suuri risteäminen tapahtui.

Ensi laukaisu ja paniikki.
Tämän lennon kooste alkaa siitä hetkestä, kun alus oli ollut kolme päivää kiertoradalla. Aluksen miehistönä oli kuusi miestä, joista oli neljä Kiinasta, yksi Yhdysvalloista ja yksi Venäjältä.
    Syy pitkään pysähdykseen Maan kiertoradalla, oli aluksen kaksi uutta jäsentä. Heidät oli hälytetty mukaan vasta silloin, kun alus oli jo valmiiksi laukaisualustalla. Molemmille annettiin pikakoulutus aluksen arkipäivän toimintoihin, turvajärjestelyihin sekä myös tehtäviensä mukainen alustavan tekninen koulutus, jota oli tarkoitus jatkaa koko lennon ajan. Kun pikakoulutukseen varattu aika oli ohitse, aluksen komentaja oli erittäin tyytyväinen siihen kuinka nopeasti uudet miehistön jäsenet omaksuivat tehtävänsä. Niin alkoi itse varsinaisen laukaisun valmistelu.
   Dragon oli suunniteltu kahdeksalle taikonautille Mars-lentoa varten, mutta nyt ei oltu menossa sinne. Syy miehistön lukumäärän karsimiseen oli käytännöllinen. Happi- ja ravintovarat mahdollistivat pidemmän lennon, ja nyt ei myöskään ollut tarkoitus laskeutua aluksen mukana olevalla laskeutumismoduulilla Marsiin.
   Valtava, värikkäästi maalattu raivokas lohikäärme koristeli, tuon muuten hopeanhohtoisen aluksen sulavalinjaista ja pitkää runkoa, kiertäen sen ympäri.  Lohikäärme oli sama jonka Chen Shaohua oli suunnitellut Lohikäärmeen vuoden postimerkkiin. Se aiheutti jo silloin kiivasta keskustelua ja sama keskustelu jatkui edelleen, mutta merkissä oleva sininen ja liekehtivä pallo sai nyt uuden merkityksen, se oli Nibiru. Tuon maalauksen lisäksi myös kolme Kiinan lippua hehkui punaisena aluksen kyljillä, kiinalaisten kirjoitusmerkkien lisäksi.   
   Sadat miljoonat silmät seurasivat, kun komentaja Chung ja pilotti Liu valmistautuivat laukaisemaan aluksen pois Maata kiertävältä radalta.
   Laukaisu tapahtui tietenkin 08:08 Pekingin aikaa. Aluksen sisäkamerat lähettivät kuvaa ja hieman alemmalla radalla oleva Kansainvälinen avaruusasema, International Space Station eli ISS, välitti laukaisusta ulkokuvaa niin hyvin kuin se pystyi etäältä kuvaamaan alusta.
    Numerologia jaksaa meitä ihmetyttää, varsinkin kiinalaisten harrastama numerologia. Ennen lähtöä käytiin keskustelua siitä, onko numero kuusi tarpeeksi onnekas miehistön määräksi suunnitellun kahdeksan sijasta. Ehkä kiinalaiset sittenkin tietävät jotain, sillä kun laukaisu tapahtui, ette kuulleet Dragonista enää koskaan mitään.
   Huokaus, joka maapallolta lähti, kun alus vain hävisi, kuului varmasti kuuhun asti ja orastava Nibirun synnyttämä paniikki jatkoi vyörymistään.
    Sitten varsinaiseen aiheeseen, totuus Nibirusta ja maapallon tuho.
Tiedän siitä kaiken ja jos haluat tietää kuinka kuolit, voit lukea koko tarinan aivan kohta.


Minä Adam, välikäsi ja tallentaja.
Vaikka käytän bulvaani kirjoittajaa, en saa mainita tarkkaa tapahtumavuotta siitä milloin kohta alkavat tapahtumat sattuivat ja hetken mietittyäni ymmärsin asian. Olette niin kiinni aineellisessa hyvässä, että tarkka vuosiluku kaataisi maapallon talouden ja aiheuttaisi valtavaa sekasortoa. Kaikki tapahtumat, jotka sinulle kohta kerron, ovat siis jo tapahtuneet ja olen koostanut ne erilaisista tallenteista jotka sain haltuuni.
    Alien..., mitähän seuraavaksi? Teidän kuvauksenne ulkonäöstämme on vailla todellisuuspohjaa ja nimeni ei ole Adam, molempiin asioihin palaan vielä myöhemmin.
    Tekniikka, jolla teitä seuraamme, on koko ajan kehittynyt ja tahattomien kohtaamisten mahdollisuus on nyt suljettu lähes kokonaan pois. Olemme tehneet virheitä ja siksi olette havainneet meidät.
   Ihmisillä on loistava mielikuvitus, joka on usein auttanut meitä kun olemme tehneet virheitä. Olemme tässä ja nyt, muutaman taajuuden päässä, asiaa jota on vaikea selittää sillä ette tunne taajuuksia.
    Emme ole jumalia, vaikka on meistä niitäkin tehty. Syy on meissä, sillä alkuaikoina teimme todella pahan virheen, kadottamalla 30 matkaajaa. Vierailtuamme tuhansilla erilaisilla taajuuksilla ja niiden planeetoilla löysimme heidät vihdoin Maasta ja siellä he, virheen lisäseurauksena, olivat levinneet erilleen toisistaan lähes jokaiseen maanosaan.
    Osa teidän maisemistanne löytyneistä, osin jo maisemoituneista, pyramideista ovat heidän alulle panemiaan. Niitä on vain kaksikymmentäyhdeksän, muut niistä ovat teidän rakentamianne kopioita. Olette löytäneet Egyptistä 118 pyramidia, mutta vain yksi niistä on meidän tekemämme.

    
    Ammoisen ensivierailumme jälkeen, löydettyämme planeettanne, seurailimme teitä aika ajoin. Henkilöt, joita pystyimme lähestymään suoraan, olivat harvassa ja voitte helposti poimia heidät kaikki lyhyestä kirjallisesta historiastanne. Heidän saavutuksensa kyllä paljastavat keitä he olivat ja ovat.