maanantai 23. maaliskuuta 2020

Muutamia otteita Nibiru kirjasta. Koko kirja on luettavissa ilmaiseksi, mobiili käyttäjä valitse internetversio niin näet sisällön.



"Maapallo on elävä organismi ja jos sen tasapaino häiriintyy, se pystyy milloin tahansa pyyhkimään ihmiskunnan pois päältään."

” ... ei Nibiru  ole tulossa vaan että te olette menossa sitä kohti ja lajien joukkotuhot ovat johtuneet siitä kun maan ekvaattoritaso...”

”Meitä ei erota muusta luomakunnasta meidän niin sanottu älykkyytemme,  joka on vain luonnon valinta, meidät erottaa usko. Ilman sitä me olisimme vain evoluutioportaiden huipulla, usko tekee meistä ihmisiä ja siksi sinäkin...”

"...löytyvät intialaisista sanskritin kielellä olevista Veda-kirjoista, joissa kuvaillaan Vimana-nimisiä lentolaitteita. Saksalaiset poimivat kyseisen moottorin valmistusohjeen noista eepoksista."

"Jos jokainen meistä eläisi tässä maailmassa aina, ei katoaisi, lähtisi tai tulisi, niin maailmankaikkeus ei olisi mitään, sillä se ei elä ilman muutosta ja kasvua. Jää hyvästi ystäväni."

”Silloin ymmärsin kuinka paljon ihmisiä palkitaan vain pienillä metallinpaloilla, joiden eteen ihmiset ovat valmiita uhraamaan kaiken, olipa kyseessä  sitten sota tai rauha. Siksi en...” 

”Pieni poika seisoi savisen tien reunalla, kuluneet housut oli käännettyinä polviin ja hento vartalo hytisi alkusyksyn koleudessa, paljaat jalat olivat aivan saven peitossa. Vanhin pintakerros oli jo vaalentunut ja alkoi halkeilla. Variksensaappaat, naurahti poika...”

”Kuvitellaan, että olemme kuin keihäs joka on heitetty pisteestä A pisteeseen B ja matkalla siihen osuu nuoli, silloin  päädymme pisteeseen C.”

”Nollan eteen laitettuna ykkönen eli numero kymmenen yhdistää kaikki aikaisemmat numerot, sisältäen osia kaikista edeltäneistä numeroista. Se on luomisen, luomattomuuden, alun, lopun, vallan, voiman, elämän ja tyhjyyden symboli."

"Minulle tuo Sichuanin maanjäristys merkitsi paljon, sen tuhosi pahiten Yingxiun pikkukaupungin, josta 80 % tuhoutui täysin. Se oli minun kotikaupunkini."

”Sydämenlyöntejä olisi molemmilla elämänsä aikana yhtä monta  ja  myös itse elämä olisi  yhtä pitkä, mutta jos nämä aikatasot pystyisi asettamaan rinnakkain, toinen eläisi kolme kuukautta ja toinen 80 vuotta.” 

”Eräs heistä oli Abu Abdullah Muhammad Ibn Battuta, hieno ja oppinut mies Marokosta. Hän sai meiltä alkuperäisen kartan, josta on kopioitu Piri Reisin kartta.”

”Voi pahus sinun kanssasi, olisihan tuo pitänyt arvata, olet uteliaan sitkeä pentele loppuun asti. No hyvä on, mutta et sitten paljasta keneltä kuulit. Olet varmasti kuullut Nikola Teslan tehneen myös..." 

Tämä kirja on omistettu huomiselle, joka oli eilen.